Ceremonies vanuit het hart

Trouwen; wat kan ik voor jullie betekenen?


Lisette BABS

Jullie dag, vraagt om een trouwceremonie vanuit het Hart.

Door mijn openheid, inlevingsvermogen, oog voor detail en mensen creatief weten te raken kan ik helpen karakter en inhoud geven aan jullie ceremonie.
Ik ben mij er heel erg van bewust dat de ceremonie je dag kan helpen die kleuren te geven die voor jullie van belang zijn. En waarop het moment van ‘Ja’ zeggen een van de hoogtepunten van die dag zal zijn.

Ik kom eerst langs om kennis met jullie te maken, elkaar oprecht te ontmoeten en om verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Daarna zal ik na afloop, wanneer jullie een goed gevoel bij mij hebben, een aantal vragen achterlaten waar we een volgende keer mee aan de slag gaan.

De trouwceremonie heeft een aantal belangrijke ‘vaste’ elementen zoals uiteraard het ‘Ja woord’ en het ondertekeken van de akte. Maar een huwelijkscremonie vanuit het Hart wordt pas echt bijzonder en persoonlijk als het jullie verhaal is dat verteld wordt. Waarin jullie verrast worden, want daar draait het om, om elkaar te blijven verrassen en elke keer weer opnieuw naar elkaars verhaal te luisteren. Dat kan alleen als wij elkaar vertrouwen en jullie open jullie verhalen met mij willen delen. Wat een cadeau om dan op jullie trouwdag de huwelijksceremonie te begeleiden.