• Lisette de Lange

'Zo’n persoonlijke ceremonie heb ik nog nooit mee gemaakt!'

“We zijn zelf op zoek gegaan naar een eigen BABS omdat we graag een persoonlijke ceremonie wilden. Nou dat is met Lisette zeker gelukt! Een paar maanden voor de bruiloft hebben we kennis gemaakt om te kijken of het klikte. Dat was al een hele gezellige en waardevolle avond. We hadden zeker een goede klik. Lisette straalt heel veel warmte en enthousiasme uit. Een paar weken voor de bruiloft is Lisette nog een hele avond bij ons geweest en heeft ons de hemd van het lijf gevraagd. Het is heel leuk om zo’n avond samen terug te blikken op de afgelopen jaren en wat je leuk en bijzonder aan elkaar vindt. Met onze dochter van 2 had ze ook direct een hele leuke klik. Ook heeft Lisette voor de bruiloft contact gehad met onze ceremoniemeesters, getuigen en vader. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen en om een persoonlijk en compleet verhaal te maken.

Op de bruiloft zelf kwam ze vlak voor de ceremonie even naar ons toe en hadden om ons veel plezier te wensen. Ze straalt zoveel warmte, vertrouwen en enthousiasme uit dat zenuwen verdwenen en we er vooral heel veel zin in hadden! Toen we aan kwamen rijden liet Lisette onze gasten applaudisseren. Dat was echt een kippenvel momentje!

De ceremonie zelf was heel fijn met veel mooie persoonlijke verhalen. We hebben heel veel gelachen en Lisette speelde leuk in op wat er ter plekke gebeurde. Onze dochter rende met onze nichtjes de ceremonie uit, en even later kropen ze alledrie spontaan naast ons op de bank. We lieten het lekker gebeuren, Lisette maakte een luchtig grapje en pakte de draad van het verhaal weer op. Onze dochter,  getuigen en vader werden door Lisette op een leuke manier betrokken en dat alles was een verassing voor ons. Achter ons ging de zon onder, langzaam werd het donker en ging de festivallampjes aan. Het was perfect!”

Behalve dat we zelf heel blij waren, kregen we ook van onze gasten hele positieve reacties:

“Het was net alsof ze jullie al jaren kent”“We hadden niet echt door dat het zo koud was buiten tijdens de ceremonie, het was zo’n mooi verhaal!”“Ze gebruikt haar stem heel mooi. Het blijft boeiend van begin tot einde.”“Jullie trouwvrouw was echt fantastisch! Een mooi persoonlijk verhaal, mèt humor.”“Het samenspel tussen jouw vader en de BABS was echt fantastisch”.“Wát een warme en enthousiaste ceremonie!”


Lieve groet, Pepijn & Carlijn & Lize16 keer bekeken0 reacties

Laten we elkaar ontmoeten. Bel, app, e-mail of gebruik het contactformulier

Gabrielstraat 14
3817DZ Amersfoort

KvK: 61449318

BTW nr: NL001588351B95

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon