Hartemens
trouwen & rouwen
Wereldlichtjesdag

Zondag 12 december 2021: Wereldlichtjesdag in Amersfoort

December 2021 in aangepaste versie de eerste WereldLichtjesdag in Amersfoort in park ELisabeth Groen.
Met zoveel liefde passie en toewijding hadden we deze 12de december 2021 voorbereid om klein en eenvoudig te gaan beginnen.
Niet meteen teveel pr maken, maar net zoals het prachtig park mee groeien de komende jaren. En ondanks dat we geen ouders en families mochten ontvangen, hebben we met ons comité heel liefdevol de namen genoemd, een prachtig gedicht voorgelezen van Floortje Agema, en de namen op geschept papier met ‘vergeet me niet hartjes’ in de boom gehangen. ( deze mogen verdwalen in het park en hopelijk heel veel bloemetjes brengen).

Bijzonder detail om te weten is, dat elke boom in het park ingetekend is op het plan en de kaart, maar dat dit een ‘per ongeluk‘ geplante boom is. En toevalligerwijs hadden we deze uitgezocht om groot te worden de komende jaren, en elke keer weer de namen van al die kinderen die gemist worden te mogen dragen.
Het Is een Steeliep of Fladderiep. Mooie naam ook. En trots op het gras ligt de Prachtige WereldLichtjesdag steen. Daar wordt op geklommen en mee gespeeld. Én dat is goed..

Meer informatie

Voor vragen en het doorgeven van namen op Wereldlichtjesdag in Elisabeth Groen in Amersfoort, wees welkom op info@hartemens.com of bel 0648371262

nl_NLNederlands