anderen over Lisette

En dan wanner ik mijn brievenbus of mailbox open krijg ik een cadeautje...want elke trouwceremonie is voor mij een cadeau.

❤ Lieve Lisette,

Op 21 september heb jij ons getrouwd, en wat was het een fantastische dag! Één van de hoogteputen voor ons was zonder twijfel de ceremonie. Wat nam je ons vanuit je hart op een warme, unieke manier mee op een geweldige vlucht door de tijd én in onze verbinding. Met een glimlach en ontroerd gevoel denken wij vaak nog aan onze bijzondere ceremonie terug. Dank je wel, voor je authentieke, enthousiaste en liefdevolle bijdrage aan voor ons onvergetelijke momenten. Dank dat je erbij was op onze dag vol “grenzeloze liefde”, die we, mede dankzij de mens die jij bent, voor altijd in ons hart sluiten!

Nogmaals enorm bedankt voor alles!!

Heel veel liefs, Marinke & Leander (en Jim!) Hepp

00:00 / 02:13

❤ Lieve Lisette,

Wat is 17 september voor ons een onvergetelijke dag geweest en wat zijn we blij dat jij onze trouwambtenaar wilde zijn. In onze herinnering maar ook op de foto's is te zien hoe wij bij de ceremonie hebben genoten van elkaar, de familie en vrienden en van jou.

Volgens velen was het een sprookjes bruiloft; twee prachtige bruiden, in de open lucht op een geweldige locatie en met een buitengewoon ludieke ambtenaar die het geheel extra feestelijk wist te maken door haar persoonlijke benadering, timing en gevoel voor humor. Iedereen was vol lof over je. Namens ons beiden wil ik je dan ook nog heel erg bedanken.

Veel liefs, licht en warmte, Heidi en Marijke

❤ Lisette is geweldig! Na 1 avond goeie vragen stellen en 'sfeer' proeven, wist ze een fantastische ceremonie te houden op onze bruiloft. Onze trouwkaart bestond uit een stapel boeken en deze had ze allemaal bij zich (zonder dat wij dat wisten) en ze had alle titels in haar toespraak verwerkt. Vol humor en ook met een serieuze ondertoon wist zij een wervelend verhaal neer te zetten waarin zowel wij als onze gasten ons duidelijk herkenden. Naderhand kregen wij ook vele complimenten over haar. Haar betrokkenheid komt duidelijk uit haar hart wat op de goede plaats zit! Het is dat we maar 1x trouwen, anders hadden we haar zo weer gevraagd. 

Mabel en Jean-Paul

❤ Lieve Lisette.

We zijn inmiddels al weer een week verder en het leven gaat gewoon weer door.

Wij willen vandaag nog wel stil staan bij onze trouwdag en jouw rol daarbij.

Ruben en ik vonden het super hoe jij ons verhaal onder woorden hebt weten te brengen. Die lach en die traan waren er zeker.

Wij hadden vooraf alle vertrouwen in jou en onze verwachtingen heb je meer dan waar gemaakt.

Wij willen jou dan ook bedanken dat je deze bijzondere dag voor ons nog specialer hebt weten te maken.

Dank je wel!  Liefs, Ruben, Beate & Finn Schrijver 

❤ Lieve lisette,

"geluk is soms dichterbij dan je denkt" we hebben het nog vaak over 19-04-1 9 Goede vrijdag!

Het was de beste vrijdag! 

We konden niets  anders doen dan stralen en genieten. Dank voor je geweldige verhaal, alsof je alles persoonlijk

had meegemaakt. Zo voelde dat niet alleen bij ons, maar ook bij onze gasten. 

Het was ons verhaal, heel erg duidelijk. Dank voor je warmte en enthousiasme.

Liefs Anneliek en Daan

​❤Hey lisette 

Wat fijn dat je er bent. En wat hebben we hier naar uitgekeken! Afgelopen week hebben we al meerdere malen naar elkaar uitgesproken dat we zo blij zijn dat jij onze BABS bent! Liefdevoller, echter en zo eigen. Zo hetgeen we hoopten te krijgen en dan nog zoveel meer.

Dikke knuf van ons, Rem en Daaf 2017

❤Ruim 5 weken na onze bruiloft genieten wij nog steeds na van deze fantastische feestelijke dag.

Vooraf waren we vastbesloten dat wij jou als trouwambtenaar bij onze ceremonie wilden hebben en hier hebben we geen seconde spijt van gehad. Wat ben jij toch goed in wat je doet. Vanaf je eerste woord wist je iedereen te boeien, door de manier waarop je ons verhaal vertelde. Je nam ons mee en lanceerde ons vervolgens voor onze persoonlijke geloftes. De ceremonie zette daarmee ook de toon voor de rest van de dag, waarin  een lach en een traan met elkaar gepaard gingen, iedereen relaxt en ontspannen was en waarbij we allemaal hebben genoten tot het einde. Ontzettend bedankt! je bent een mooi mens

Liefs Floor en Pieter 2018

❤Lieve Lisette

Jij hebt onze ceremonie meer dan bijzonder gemaakt. Recht vanuit je hart met humor, hier en daar een traan.

Al onze gasten waren diep van je onder de indruk. Zo ook wij! Zet voort je hartewerk het zal een iedere bekoren, raken schaken en vermaken.

Lieve groet Cee en Tes 2017

❤Lieve Lisette 

Huwelijksvoltrekkingen met jou erbij, zijn een feestje!

Met veel warmte en plezier denken wij terug aan hoe jij ‘ons verhaal’ vertelde, heel veel gevoelige snaren raakte en iedereen hebt verrast met ‘jouw eigen’ manier om dit te doen.

Wij wensen iedere bruidspaar in de toekomst een ambtenaar toe zoals jij! Ontzettend bedankt!

Liefs Timo en Tatjana Savenije 2018

❤Ha Lisette

Wat hebben we genoten van 4 januari 2018. Het was nog beter dan we gehoopt hadden van te voren. We hebben onwijs veel complimenten gehad over de ontroerende, warme en enthousiaste ceremonie.

Zelf vinden we ook dat je dit niet beter had kunnen doen!

Lisette, heel hartelijk dank voor jouw bijzondere bijdrage aan onze huwelijksdag.

Veel liefs van Victor en Kim van den Broek

❤Bij onze ondertrouw gaven wij aan graag een trouwambtenaar te willen die affiniteit met kinderen heeft. 

Kort hierna kwam Lisette bij ons thuis om kennis te maken. Na een warm en fijn gesprek met haar kwam onze trouwdag steeds dichterbij. En wat hebben wij enorm genoten van onze ceremonie. Zij heeft ons dochtertje en de andere kinderen op een fantastische manier hierbij betrokken. Het was een mooie en persoonlijke ceremonie. Helemaal zoals wij het bedacht hadden.  Bedankt!

Groetjes Jakolien en Alex

❤Wij hebben Lisette in zeer korte tijd leren kennen als een open vrouw die in het voorgesprek heel goed heeft kunnen luisteren en tijdens de ceremonie exact heeft verwoord hoe wij zijn.

Lisette heeft van onze ceremonie ONZE ceremonie gemaakt. Persoonlijk, vol humor (omdat dat bij ons past) en respectvol (op de momenten die erom vroegen). Wij, en ook onze gasten, waren een en al oor toen ze ons verhaal uitpakte, tot een climax bracht, en ons in de echt verbond. We kijken met een warm gevoel terug op onze ceremonie. We zouden het niet anders gewild hebben. Lisette, nogmaals hartelijk dank!

Groetjes, Jeroen en Lidia Jeroen en lydia

Home > Over Lisette > Anderen over Lisette

❤ Lieve Lisette.

Toen wij ons verdiepten in de keuze voor een trouwambtenaar voor zo'n mooie dag waren wij op zoek naar een persoon die op zeer persoonlijke - en enthousiast wijze mensen verbindt. Dat hebben we geweten! Wauw wat een energie. Lisette wist onze twee kinderen van zes en acht jaar op zeer speelse wijze te betrekken bij de ceremonie waardoor onze wens om met z'n vieren te trouwen uitkwam. Lisette heeft de ideale eigenschap: een professional die met haar gevoel voor mensen in staat is de juiste snaar te raken en iedereen te boeien. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen! Lisette bedankt dat je onze dag met jouw woorden nog mooier hebt gemaakt!   

Lieve groetjes, Jaap & Joyce

❤ Lieve Lisette,

Ondertussen zijn we alweer bijna een half jaar verder, maar wij denken wekelijks nog terug aan onze prachtige dag. Of het nu komt door foto's, het uitkiezen van een boek, het inplakken van kaarten, feedback krijgen op de film etc. het komt altijd wel weer ergens voorbij!

Onze dag was nooit zo bijzonder geweest Lisette, zonder jou. Je hebt wat ons betreft echt een geweldige ceremonie van gemaakt - eentje die compleet paste bij ons en bij ons verhaal. Het ging écht over ons sprookje. De ceremoniële tintjes waren er wel - maar alleen om het een 'geheel' te maken. Precies zoals we het voor ogen hadden. Je mooie woorden kwamen echt aan. Dat hebben we niet alleen zelf ervaren, maar bijna alle gasten wel. We hebben zoveel complimenten aan jou ontvangen van zoveel verschillende mensen. Je deed het echt geweldig leuk.

We hopen dat jij ook hebt genoten van de setting, de mooie mensen en de sfeer. Het was voor ons een dag om nooit te vergeten. En we hopen dat ook jij deze bij je blijft dragen als herinnering. 

Bedankt! Jij gaat ook dit jaar weer heel wat bruidsparen blij maken met je gave om mensen te boeien en te verbinden. Dat kan niet anders!

Liefs, Bart & Josi

Laten we elkaar ontmoeten. Bel, app, e-mail of gebruik het contactformulier

Gabrielstraat 14
3817DZ Amersfoort

KvK: 61449318

BTW nr: NL001588351B95

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon