Hartemens
trouwen & rouwen
jullie zeggen HARTstikke
JA
tegen elkaar, maar ook tegen 
een zelfstandig trouwambtenaar

Jullie gaan trouwen

Jullie dag, vraagt om een trouwceremonie RECHT vanuit het hart.
Door mijn openheid, inlevingsvermogen, oog voor detail en mensen creatief weten te raken kan ik helpen om karakter en inhoud te geven aan jullie ceremonie.

Een ceremonie waar ruimte is voor een lach en een traan. Waar ruimte is voor stilte en voor storm, kortom ruimte voor al jullie wensen gedachten en ideeën. Waar gasten geen toehoorders zijn, maar onderdeel worden van jullie ceremonie. Waarom? Omdat zij bij jullie en jullie leven horen.
Waar getuigen niet alleen maar tekenen maar uitgenodigd worden om na te denken. Waar kinderen zo welkom zijn en uitgenodigd worden om onderdeel te worden van jullie feest. Heerlijk kidsproof!

Ik ben mij er heel erg van bewust dat de ceremonie je dag kan helpen die kleur te geven die voor jullie van belang is. En waarop het moment van ‘Ja’ zeggen, zeker  één van de hoogtepunten van die dag zal zijn.
Ik kom natuurlijk eerst langs om kennis met jullie te maken.
Elkaar oprecht ontmoeten en om verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Wanneer jullie besluiten dat ik jullie ceremonie mag begeleiden zal ik een aantal vragen achterlaten waar we een volgende keer mee aan de slag gaan.

De trouwceremonie heeft een aantal ‘vaste’ elementen zoals uiteraard het ‘Ja-woord’ en het ondertekenen van de akte. Maar een huwelijksceremonie vanuit het hart wordt pas echt bijzonder en persoonlijk wanneer het jullie verhaal is dat verteld wordt. Waarin ik jullie als verhalenverteller verras met jullie eigen verhaal, want daar draait het om, voor mij om goed naar jullie te luisteren, zodat ik jullie kan verrassen. Dat kan alleen als wij elkaar vertrouwen en jullie open jullie verhalen met mij kunnen en willen delen. 

nl_NLNederlands