Hartemens
trouwen & rouwen
werkwijze Lisette Hartemens

Mijn werkwijze bij trouwen

Jullie gaan trouwen? Dan is het belangrijk voor jullie om mij te ontmoeten en natuurlijk voor mij om jullie samen te ontmoeten. Waar jullie mij vertellen over hoe jullie de ceremonie voor je zien, wat jullie  dromen, jullie wensen en gedachten zijn. En als jullie het fijn vinden denk ik uiteraard graag mee! Samen kijken, wat er bij jullie past en hoe je de mensen die bij jullie horen en getuigen zijn van de ceremonie onderdeel kunt laten zijn. En uiteraard wanneer er kinderen zijn is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe we hen gaan betrekken. Vooral onderdeel laten zijn van JULLIE ceremonie!

Ook is er ruimte om ouders of getuigen iets te laten zeggen of doen. Kortom een huwelijks ceremonie waar je met voorpret instapt en waar nog heel lang over nagepraat gaat worden.
Maar bovenal is deze ontmoeting natuurlijk ook belangrijk om te kijken of het goed  voelt voor jullie samen om mij: JULLIE ceremonie toe te vertrouwen.Een belangrijk en waardevol gesprek.

Intakegesprek

En wanneer jullie dan hopelijk besloten hebben dat ik jullie mag gaan trouwen. Officieel of Ceremonieel, kom ik voor een uitgebreid gesprek een aantal weken voor jullie trouwdag weer bij jullie langs. Heb ik heel veel vragen voor jullie en duiken we samen het gesprek in. Ga ik ondertussen in gesprek met jullie getuigen en eventueel andere gasten die ook betrokken zijn bij het inkleuren  van jullie ceremonie.

En dan mag ik aan de slag…. Jullie eigen verhaal op papier gaan zetten en de vertaalslag gaan maken.
Wanneer het een ceremoniële ceremonie betreft maak ik ook voor jullie de akte en eventueel de mogelijkheid voor een trouwboekje.

En dan dé grote dag!! Kom maar op ik zie er nu al naar uit!!

nl_NLNederlands