Mooie mensen mooie bedrijven

-Leveranciers-

 

Esther Kruiter, zangeres, een prachtige vrouw met een verrukkelijke stem, die je ontroert en meeneemt op een avontuur naar plekken waar je nog niet geweest bent. Fantastisch om met Esther te mogen samenwerken.

ps, sinds kort heb ik zelf zangles bij haar! YES….

En nodigt zij mij uit om naar die plekken toe te gaan waar ik nog nooit geweest ben…… mezelf!

Anne Bakker, pianist, inmiddels verschillende keren mee mogen samenwerken, improviseren. Een muzikaal virtuoos tijdens je ceremonie. Die net zo makkelijk de vier jaargetijden van Vivaldi laat horen en muziek van nu in een eigentijds jasje steekt.

Wedding dj Leon, een heerlijke vrolijke Brabander met een prachtig concept om jullie gekozen muziek te integreren tijdens de ceremonie. Heel gaaf!! Moet je gaan ervaren.

Semmy Prinsen, ‘play it again Sem’, met zijn bakfiets en oude grammofoon komt hij heerlijk plaatjes draaien, net waar jullie blij van worden. En vraag hem eens de saxofoon mee te nemen

 

Toffe locaties: 

De Mariënhof in Amersfoort : wat een fijne plek waar ze de rol van gastheerschap heel goed begrepen hebben.

 

Hofje Armen de poth : het best bewaarde geheim van Amersfoort. Niet vergeten de klokken te luiden hé?

Jachthuis Beukenrode in Doorn  : ‘trouwen als in een sprookje’. Heel veel licht en lucht en bomen en ruimte (vooral ook voor je eigen ideeën). 

Hotel Gaia in Diepenveen : wat een top locatie, kleurrijk kunstzinnig, fingerlicking good eten en te gek trouwen in de natuur. Kom ik graag weer!! En de volgende keer blijf ik slapen in een van die geweldige kamers.

Landgoed Zonnestraal in Hilversum: midden in het bos op een open plek in een amfitheater tussen de bomen en de rododendorons. Wat een ervaring

 

De Kapel van Hoog Soeren: In het schitterende Hoog Soeren waar de tijd lijkt stil te staan, staat een prachtig kerkje, dé kapel van Hoog Soeren.

Hoe speciaal om op deze NATUURlijke plek  ( in het bos) op een intieme, idylische manier  elkaar de hemel en de aarde te beloven.

 

Catering:

Vivere Bene: uit Apeldoorn, Antonio Micali een eigentijdse Siciliaanse  cateraar, met passie voor het Italiaanse eten, zoals die MAMA.

Rouwbegeleiding

Haptotherapie Brigitte Pouwels

www.hapto-amersfoort.n

Zielskracht uitvaart: Christien Heinsius van ZIelskrachtuitvaart, voor een meer dan liefdevol afscheid.

Home > Inspiratie > Mooie mensen, mooie bedrijven

Laten we elkaar ontmoeten. Bel, app, e-mail of gebruik het contactformulier

Gabrielstraat 14
3817DZ Amersfoort

KvK: 61449318

BTW nr: NL001588351B95

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon